Blog

Kreu

Blog

ARTIKUJ & INFORMACIONE

Zonë e dedikuar dhënies së informacioneve dhe artikujve informues rreth pyetjeve të ndryshme për bazën ligjore të mbajtjes së kontabilitetit.

23 Prill, 2020

Deklarimi i te ardhurave personale mbi 2 milione leke shtyhet ne 31 korrik

21 Prill, 2020

Zyrtarizohet vendimi, bizneset e vogla nuk do të paguajnë tatim fitim

20 Prill, 2020

Ftesë për tatimpaguesit për përditësim të të dhënave të aktiviteteve

Ftesë për tatimpaguesit për përditësim të të dhënave të aktiviteteve

20 Prill, 2020

Ftesë për tatimpaguesit për përditësim të të dhënave të aktiviteteve

20 Prill, 2020

Ftesë për tatimpaguesit për përditësim të të dhënave të aktiviteteve

20 Prill, 2020

Ftesë për tatimpaguesit për përditësim të të dhënave të aktiviteteve

20 Prill, 2020

Ftesë për tatimpaguesit për përditësim të të dhënave të aktiviteteve

Vendndodhja Jone

DonBosko, Tiranë

Email

info@gmkauditing.al

Nr : Telefoni

+355 (0)672020194

GMK Auditing

Mirë se vini te GMK AUDITING - Partneri Juaj i Besueshëm Financiar! Tek GMK AUDITING, kuptojmë që çdo vendim financiar ka rëndësi. Me ekspertizën dhe predikimin tonë, jemi këtu për të ju udhëzuar në rrugën tuaj drejt suksesit financiar. Si firma kryesore e kontabilistëve, ofrojmë një gamë të gjerë të shërbimeve të personalizuara për të përmbushur nevojat tuaja të veçanta.

Newsletter

© GMK Auditing. All Rights Reserved.

Designed by White Desk