Shërbimet

Kreu

Shërbimet

Shërbimet

Shërbimet e Shoqërisë GMK Auditing Shpk ofrohen për të gjitha llojet e bizneseve nga një staf specialistësh

Lini Nje Takim

Çfare Ofrojme

Sherbimet Shtese

01
Ankimime

Ankimimi kundër vendimeve administrative të administratës tatimore dhe doganës. Gjithashtu ankimime në Gjykatën Administrative.

02
Konsulenca

Konsulenca juridike

03
Plane biznesi

Pregatitje plan biznesi dhe dokumenta për kredi

04
Çmime favorizuese

Shërbimet (ankimime administrative ,konsulencë juridike ) kryhen nga juristja e zyrës kundrejt tarifave 20% nën vlerën e tregu

Vendndodhja Jone

DonBosko, Tiranë

Email

info@gmkauditing.al

Nr : Telefoni

+355 (0)672020194

GMK Auditing

Mirë se vini te GMK AUDITING - Partneri Juaj i Besueshëm Financiar! Tek GMK AUDITING, kuptojmë që çdo vendim financiar ka rëndësi. Me ekspertizën dhe predikimin tonë, jemi këtu për të ju udhëzuar në rrugën tuaj drejt suksesit financiar. Si firma kryesore e kontabilistëve, ofrojmë një gamë të gjerë të shërbimeve të personalizuara për të përmbushur nevojat tuaja të veçanta.

Newsletter

© GMK Auditing. All Rights Reserved.

Designed by White Desk